Bezoek

Tarieven

Beschikbaarheid

Het verblijfscentrum van de kasteel van Tilff bevindt zich in het gebouw van een kasteel-boerderij uit de 18de eeuw en het wordt door een ruim park en een binnenplaats omringd. Het ligt in de diep in de vallei van de Ourthe, vlakbij de stad Luik.

Onze accommodatie is ideaal om alle soorten groepen te verwelkomen zoals: stages, opleidingen, bosklassen, retraites, familiereünies en het is ook voor sportieve groepen geschikt zoals wandelaars of fietsers bijvoorbeeld.

Ons centrum is ruim en gezellig: het kan tot 50 mensen onthalen in onze mooie leefruimtes op de begane grond en 8 slaapkamers op de eerste verdieping. Elke kamer heeft eenpersoonsbedden en een eigen douche met een wastafel. Er is ook een professioneel ingerichte keuken op het gelijkvloers en een bedekt terras.

Ontdek het volledige gebouw met foto’s op de bezoekerspagina.

De accommodatie kan “sleutel op de deur” gehuurd worden maar het is ook mogelijk om van voordelige tarieven voor half of volpension te kunnen genieten.

De afrit van de autosnelweg (E25) is vlakbij en het station ligt 300 meter van het centrum.

De boerderij van de kasteel van Tilff wordt door de VZW «  Centre de coopération Educative » beheerd. Dat is een CRH erkend door de Federatie Wallonië- Brussel en door “ Kind en Gezin”. Het centrum voldoet aan de veiligheidsregels die door het Algemene Commissariaat van het Waalse Gewest gedecreteerd worden.